Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A yorkim

2011.07.19

Sziasztok!

Itt a yorkimról írok! Képet nem teszek fel amíg nincs lopásgátló,mert nem szeretném más oldalakon viszontlátni a kutyámat. Ezért bocsi.

Neve:Beni

Kora:6 év

Fajtája:Yorkii(extra mini<3)

Tulajdonságai:játékos,barátságos

Törzskönyve:van

Gazdi:Vivi(szerkesztő)

Naplója:

2011.08.29.

Sziasztok!

Ma is egész nap a kutyámmal vagyok:) Ül az ölemben,elmegyek vele sétálni, és persze etetem egész nap^^ Ja és ne feledjétek! Nem kérek ilyen leveleket,hogy "Szia! A kutyám egy yorki,és nagyon szeretem....stb. blablabla és  szerintem jó adminkutya lenne az oldalon:) Légyszi had legyen az adminkutya!!!!" NEM! Értsétek meg,hogy ez az ÉN oldalam,és Beni az adminkutya. Amúgy tegnap voltunk túrázni az erdőben,és nagyon élveztük:) Rohangáltunk össze-vissza=) Persze a kutyámnak az ebéd tetszett a legjobban=) Mára ennyi:) Sziasztok!

Vivi

 

 

2011.08.08.

Sziasztok!!

Ma valami macskasuttogó voltam....(részletek a főoldalon)De mennyire megutáltam azt a macskát!! Amikor a kutyám érdeklődve odaakart menni hozzá, az a macska majdnem megtámadta! Azt hiszem mindjárt kimegyek és addig keresem a gazdáját amíg meg nem találom,hogy vigye el! Na mindegy. Ma nagyon jó volt sétálni,a "fél várost" körbejártuk. Szaladgáltunk, a kutyusom más yorkikkal barátkozott. Jó napom volt!(bocsi,kivéve a macskás ügyet.)

 

2011.08.03.

Sziasztok!

Már 2 napja(!!) nem láttam a kutyámat. Hazamentem,hogy meglátogassam,és annyira örült,hogy a nyakamba ugrott:)  Fogtam a pórázt, és levittem sétálni. Van egy ABC,ahova bevihetem a kutyát(nem szeretem ha ki kell kötnöm a bolt előtt!Ilyet soha nem szoktam..!),és egy előtérben kiköthetem,ahol végig tudom nézni. Bementem. A picike kutyus hogy örült amikor kiijöttem,az egyik kedvenc kajájával a kezemben ;) Mára ennyi, jó yorkizást nektek:)

Vivi

2011.07.21.

Sziasztok!

Ma úgy gondoltam,lemegyek a boltba,mert kéne pár dolog.Elindultam,de a kutyuskámat otthonhagytam,mert nem vihettem volna magammal a boltba. Amikor bezártam az ajtót,hangosan nyüszített,szegénykét nagyon megsajnáltam. De akkor nagyon örült,amikor hazaértem,és neki adtam a kaját,amit neki vettem:)) Nagyon örült neki:) Ennyi,de lehet,hogy később a sétáltatásról is beszámolok(ami nem lesz túl jó,mert esik az eső....) ;)

2011.07.20.

Sziasztok!

Ma egy átlagos nap volt. Szerkesztettem egy "kicsit" az oldalt,és utána elindultam a kutyusommal sétálni. Szaladgáltunk,nagyon élveztük.Mint mindig,most is rengetegen megcsodálták az apró yorkimat<3 .  Utána hazamentünk,mert elkezdett esni az eső,és villámlott. Megfürdettem a kis barátomat,adtam neki friss vizet,és kaját,aminek nagyon örült. Biztosan elfáradt a szaladgálástól,ugyanis most alszik:)) Hát,nem tudom mit írjak még....ha eszembe jut valami,írni fogok;)

Vivi

Ja,írok valamit...:

 Szeretnél még többet olvasni a kutyámról?

Van egy oldal,ami azért készült,hogy rajta tároljam azokat a dolgokat,amik ehhez az oldalhoz kellenek. Már írtam 2 bejegyzést Beniről,és indítottam egy szavazást is:Foglalkozzon az az oldal a kutyámmal? Ha szeretnéd,akkor írj a vendégkönybe,és szavazz! És itt a link,ide katt: www.beni-yorkie.eoldal.hu

 

 Kedvenc játékai:

A kutyusom inkább a plüssállatokat szereti.

Most éppen egy plüss méhecskéje van,de a kedvence egy elefánt volt, de azt már szétrágta xD

Volt már neki plüss tigrise, stb.

Egyszer kapott tőlem egy gumi állatot is(már régen volt,nem emlékszem,de nagyon pici állat volt),azt is nagyon szerette,és persze szét is rágta.

 

És...:

Köszii!

 

2011.08.17.

Sziasztok!

Sajnos nemsokára itt a suli. De addig szerkeszteni fogok:) Milyen az új dizi? Nekem tetszik,bár az előző rózsaszín is nagyon bejött,lehet hogy majd mégegyszer ki lesz rakva. Most gondoltam bele,hogy már annyi dizim volt,hogy nem is emlékszem mindre...xD És még tuti sok lesz=) Írjátok be a vendégkönyvbe,hogy nektek melyik tetszett a legjobban,és azt visszarakom=) De miért írok ennyi dizi hülyeséget ide? Nem a kutyámról kéne írnom?! De,de. Csak a főoldalra már annyit írtam,hogy eldöntöttem hogy ma ide írok. Na írok a kutyáról. Korán felkeltem,és már indultam is Benivel sétálni. Már megint egy csomó kisgyerek rohangált utánunk...-.-" Annyira utálom hogy mindig követnek... Na mindegy. Holnap megyek Benivel valami túrára,ahova 2 barátom is eljön, Ők is a saját kutyusukkal:) Már várjuk=) Biztosan jó lesz^^

2011.11.30.

Sziasztok!

Mi Benivel nagyon várjuk a Karácsonyt!Ugye ti is?:) Nekünk van ötletünk hogy mit szeretnénk.És nektek? Gondolom láttátok a Feketelista menüt(ha nem,azonnal katt!),nagyon szemét lányt raktam bele.Még azt írja nekem,hogy én loptam tőle.De nem érdekel.Ti tudjátok hogy hazudik.De ide nem erről kellene írnom...bocsi.Ma is sétáltattam suli után a kutyát,ahogy szoktam,persze mostmár egy szuper kabátban:)Gyakoroltuk az agility-t,nagyon jól ment!!!:)Utána meg is kapta a jutalmát:) Mára ennyi...

2011.12.01.

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de úgy döntöttem,mégsem fogok foglalkozni a beni-yorkie oldallal.Nincs sok időm,és amúgy is itt van ez az oldal,és ez a kis blog.Ja és tényleg!Holnap lesz a névnapom!Már várom.Ma Benit majdnem elvittem magammal a suliba..Ez úgy történt,hogy éppen raktam bele a táskámba a kajámat,Beni pedig bemászott érte :D Hát,mára csak ennyi..:)

Köszii!

2012.06.23.

Sziasztok!

Jesszus, de rég írtam. :S Bocsánat, de nem volt kedvem szerkeszteni. De most itt a nyár, van sok időm, szóval lesznek frissek ;)

Mi jól vagyunk, rengeteget agilityzünk, trükköket tanulunk. :) Nemsokára pedig megyünk életünk első szépségversenyére :) Majd szorítsatok ;) Mára ennyi... :)